# MultiSafepay Stap voor Stap Newsgrabber.nl Usenet Provider

MultiSafepay Stap voor Stap

Hoe werkt MultiSafePay?

Wilt U betalen via iDEAL, of een ander door MultiSafepay ondersteunde betaaloptie?
Hieronder volgt een stap voor stap uitleg.

STAP 1

U plaatst een bestelling op www.newsgrabber.nl.klik op 1 van de productboxen of maak uw keuze via de menuoptie ‘tarieven en looptijden’

U komt nu in het aanmeldscherm waar U een vinkje zet bij MultiSafepay als Betalingssysteem.
U vult verder alle gevraagde gegevens in en kiest uw Login-naam en wachtwoord zoals die gebruikt zullen worden op de website en in uw usenetreader.

Stap 1

STAP 2

Het invullen van uw adresgegevens is niet meer verplicht.

Stap 2

STAP 3

Vink in het volgende scherm het vakje bij ‘ik ga akkoord’ aan (als je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden) en klik op ‘doorgaan’

Stap 3

STAP 4

Je komt nu op de betaalpagina van Newsgrabber op de website van MultiSafepay terecht. Indien je gebruik maakt van een creditcard om te betalen moet je een account aanmaken. als je de eerste keer gebruikt maakt van MultiSafepay kies je voor optie 1 waar je een gratis account moet aanmaken. optie 2 is als je al eerder gebruikt hebt gemaakt van MultiSafepay en waar je met je emailadres en wachtwoord kunt inloggen. Als je voor de 1e keer komt kies je dus optie 1 en klikt op de knop ‘aanmelden’

Gebruikt U een andere manier van betalen dan wijst de weg zich vanzelf! U hoeft de stappen 4, 5 en 6 dan niet te doorlopen!

Stap 4

STAP 5

Nadat je op de knop ‘aanmelden’ hebt geklikt kom je in het aanmeldscherm waar bijna alle benodigde gegevens al vanuit je websiteaccount zijn ingevuld. Het enige wat je nog moet doen is een apart wachtwoord kiezen voor MultiSafepay dat niet gelijk is aan je Newsgrabber account.
Let ook op op de eisen voor je wachtwoord dat minimaal 6 tekens en minstens 1 letter en 1 cijfer moet bevatten.

Stap 5


STAP 6

Nadat je op ‘aanmelden’hebt geklikt wordt je automatisch ingelogd en kom je in het scherm ‘betaalmethode’ terecht waar je kunt kiezen voor iDEAL, Creditcard of OverBoeking (of de diverse buitenlandse betaalmethodes afhankelijk van jouw land). Maak je keuzen en klik op ‘Ga verder’

Stap 6

STAP 7

Indien je kiest voor iDEAL kies je vervolgens je bank en klikt op ‘betaal’
Let op! de Live Support optie is van MultiSafepay en niet van Newsgrabber.nl

Stap 7

STAP 8

Je komt nu in het welbekende iDEAL betaalscherm. Voltooi hier je betaling zoals je gewend bent.

Stap 8

Indien U al eerder betaald heeft via MultiSafePay klikt U op de knop ‘inloggen’ en komt U op het scherm van stap 6 en kunt U uw betaalmogelijkheid kiezen en wijst de rest van de werking zichzelf.
Na een geslaagde betaling komt U terug op de site van Newsgrabber.nl en zal uw abonnement zichtbaar zijn en eventueel automatisch geactiveerd worden.
Bij een bankoverboeking of eenmalige machtiging wordt Newsgrabber geïnformeerd zodra de betaling is ontvangen en zal uw account worden geactiveerd. Dit kan 4 a 5 werkdagen in beslag nemen.

Voor klanten in Belgie kan gekozen worden voor Bancontact/Mister Cash

Belangrijk: Ga na het betalen terug naar de website en klik op inloggen om zeker te zijn voor correcte afhandeling van uw aanmelding!

multisafepaymultisafepay

Comments on this entry are closed.

EV SSL

|Algemene Voorwaarden | Disclaimer | AUP | Privacy Beleid | Notice and Take Down |