# Gebruikersreacties Newsgrabber.nl Usenet Provider

Gebruikersreacties

Bent U benieuwd naar reacties van gebruikers? Of bent U een gebruiker en wilt U laten weten wat U van de service van Newsgrabber vind?  We geven hier de plaats en de mogelijkheid om dat te doen.
De mogelijkheid om te reageren is uitsluitend voor gebruikers en niet aan mensen die geen account hebben.

Blijf svp wel bij het onderwerp, ga niet schrijven van ‘die en die is beter of goedkoper’.  
Gebruik deze pagina niet als klachtenformulier of mogelijkheid tot het stellen van vragen en dergelijke. Hiervoor kunt U terecht op de Support Desk (te bereiken via de menuoptie Support). U krijgt hier geen antwoord op dit soort reacties.
Hou het wel netjes want berichten waarvan wij vinden dat ze niet geschikt zijn zullen niet worden geplaatst  en bij verkeerd taalgebruik of andere zaken die niet door de beugel kunnen (zoals racisme e.d.) zullen wij tot verwijdering van de reactie of zelfs van de gebruiker overgaan.

Alle reacties zullen eerst door een moderator worden goedgekeurd.

HungryFEED can't get feed. Don't be mad at HungryFEED. SimplePie reported: A feed could not be found at https://www.kiyoh.nl/widgetfeed.php?company=715

Comments on this entry are closed.

Error Processing Feed: Undefined variable: name at /var/www/vhosts/isecfeest.nl/domains/newsgrabber.nl/public_html/wp-content/themes/thesis_16/lib/html/frameworks.php line 19
EV SSL

|Algemene Voorwaarden | Disclaimer | AUP | Privacy Beleid | Notice and Take Down |