# Gebruikersreacties Newsgrabber.nl Usenet Provider

Gebruikersreacties

Bent U benieuwd naar reacties van gebruikers? Of bent U een gebruiker en wilt U laten weten wat U van de service van Newsgrabber vind?  We geven hier de plaats en de mogelijkheid om dat te doen.
De mogelijkheid om te reageren is uitsluitend voor gebruikers en niet aan mensen die geen account hebben.

Blijf svp wel bij het onderwerp, ga niet schrijven van ‘die en die is beter of goedkoper’.  
Gebruik deze pagina niet als klachtenformulier of mogelijkheid tot het stellen van vragen en dergelijke. Hiervoor kunt U terecht op de Support Desk (te bereiken via de menuoptie Support). U krijgt hier geen antwoord op dit soort reacties.
Hou het wel netjes want berichten waarvan wij vinden dat ze niet geschikt zijn zullen niet worden geplaatst  en bij verkeerd taalgebruik of andere zaken die niet door de beugel kunnen (zoals racisme e.d.) zullen wij tot verwijdering van de reactie of zelfs van de gebruiker overgaan.

Alle reacties zullen eerst door een moderator worden goedgekeurd.

Beoordelingen | Newsgrabber

Gemiddelde score 0, Aanbevolen door 100%, Totaal aantal beoordelingen 197

Posted: March 17, 2019, 12:09 pm
Correcte afhandeling
Posted: March 13, 2019, 9:59 pm
Posted: February 13, 2019, 9:17 am
Newsgrabber heeft het goed voor elkaar, ook al ziet de website er wat ouderwets uit. De prijzen in vergelijking met andere heel goed je krijg heel veel verbindingen tegelijk vergelijk dit maar eens met een ander dan zit je vaak beperkt op een aantal. In al die jaren geen downtime ondervonden. Beloofde download snelheid wordt zeker gehaald vaak er nog iets over heen. Heb je wat dan reageren ze snel en komen ze je zeker tegemoet. Al jaren lid nooit problemen ondervonden.
Posted: July 31, 2018, 2:23 pm
Posted: May 16, 2018, 12:00 pm
Prijs is alleszins redelijk te noemen. Communicatie is vlot; reacties meestal dezelfde of volgende dag. Verbinding werkt altijd; heeft soms wat schommelingen in snelheid (piekuren), maar nooit hinderlijk. Levering is instant; na betaling werkt het direkt.
Posted: April 8, 2018, 11:21 am
Ik ben hier al de nodige jaren lid en heb (tot nog toe) geen slechte ervaringen gehad. Mocht er al een probleem zijn dan wordt e.e.a. snel opgelost.
Posted: March 17, 2018, 1:28 pm
lid sinds 2012 en zojuist weer voor 1 jaar verlengt 200 mb
Posted: March 9, 2018, 8:01 pm
Posted: March 6, 2018, 7:05 pm

Comments on this entry are closed.

EV SSL

|Algemene Voorwaarden | Disclaimer | AUP | Privacy Beleid | Notice and Take Down |