# Betalen met MultiSafePay Newsgrabber.nl Usenet Provider

Betalen met MultiSafePay

multisafepaymultisafepay bied vele betaalmogelijkheden

Wat is MultiSafePay?
Met MultiSafePay kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in een beveiligde internet betaalomgeving met diverse soorten betaalmogelijkheden zoals iDEAL, Mastercard, Visa Maestro, Overboeking, Bancard/Mister Cash, GiroPay, Carte Bleue en Direct.ebanking.com.

Wat zijn de voordelen van MultiSafePay?
MultiSafePay biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere payment providers:

• MultiSafePay is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
• MultiSafePay ondersteund vele betaalmogelijkheden in diverse landen.
• Alleen aanmelden voor een account bij sommige betaalopties. andere opties zoals iDEAL zijn anoniem.
• Controle en overzicht op de betaling
• Uw bestelling wordt direct verwerkt, uw account bij de meeste betaalopties dus ook gelijk geactiveerd.

Hoe werkt MultiSafePay?
U plaatst een bestelling op www.newsgrabber.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u via MultiSafePay wilt betalen. Klik dan op de BESTEL knop. In het volgende scherm kunt U uw betaalmogelijkheid kiezen en wijst de rest van de werking zichzelf. Na een geslaagde betaling komt U terug op de site van Newsgrabber.nl en zal uw abonnement zichtbaar zijn en eventueel automatisch geactiveerd worden.
Bij een bankoverschrijving of eenmalige machtiging wordt Newsgrabber geïnformeerd zodra de betaling is ontvangen en zal uw account worden geactiveerd. (hou rekening met 2 tot 6 werkdagen voordat de betaling afgerond gereed is).

EEN UITGEBREIDE STAP VOOR STAP UITLEG VIND JE HIER

LET OP! Geen automatische activering bij uitgestelde betaling!
Indien U een betaling afbreekt en deze enige tijd later alsnog betaald zal uw account niet automatisch worden geactiveerd. U kunt dan wachten tot wij uw account handmatig hebben geactiveerd of U kunt via de Support Desk een ticket aanmaken met de melding dat uw betaling is afgehandeld.

Kan ik een betaling via MultiSafePay terugdraaien?
Een betaling met MultiSafePay is na de uitvoering net als een betaling via Internetbankieren onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid. Uitsluitend via het aanmaken van een supportticket met de reden waarom de betaling terug gedraaid zou moeten worden kan eventueel door Newsgrabber een betaling worden terug gestort. Let wel, er mag dan geen gebruik gemaakt zijn van het abonnement.

Belangrijk: Ga na het betalen terug naar de website en klik op inloggen om zeker te zijn voor correcte afhandeling van uw aanmelding! Sluit het betaalvenster niet met het ‘kruisje’

Eenmalige machtiging
De betaalmogelijkheid ‘Eenmalige machtiging’ is voorlopig niet meer beschikbaar!.
Bij de keuze ‘eenmalige machtiging’ zal door Newsgrabber een mail worden gestuurd met als bijlage een schriftelijke machtiging. deze dient ingevuld, ondertekend en opgestuurd te worden. Pas na ontvangst van deze schriftelijke machtiging en de daadwerkelijke afschrijving van het verschuldigde bedrag kan uw account geactiveerd worden. Dit heeft te maken met juridische verplichtingen bij machtigen via internet.

De snelste manier om direct gebruik te kunnen maken van onze service is dus door gebruik te maken van een ‘online’ betaaloptie zoals iDEAL, Paypal of Creditcard. na een positieve afhandeling van deze opties heeft U vrijwel direct toegang tot ons netwerk.

Dit bericht is ook beschikbaar in: Frans, Duits

Comments on this entry are closed.

EV SSL

|Algemene Voorwaarden | Disclaimer | AUP | Privacy Beleid | Notice and Take Down |