# Affiliate Worden? Newsgrabber.nl Usenet Provider

Affiliate Worden?

Heeft U een website of bent U al klant en denkt U veel vrienden ook lid te kunnen maken van Newsgrabber en wilt U geld verdienen? Wij bieden U namelijk de mogelijkheid om Affiliate te worden.

Nadat U een account hebt aangemaakt gaat U naar de Support Desk en maakt daar een ticket aan. De titel van de ticket moet zijn ‘Affiliate aanvraag’ en in de aanvraag moet U uw accountnaam vermelden en eventueel een link naar uw website. Na goedkeuring door een admin zult U in uw accountgedeelte een nieuwe optie aantreffen genaamd ‘Affiliates gedeelte’ en als U die link aanklikt kunt U tekstlinks en banners vinden die U kunt gebruiken. U kopieert gewoon de html code die begint met <a en die eindigd met a>
Iedere bezoeker die via uw link binnenkomt zal aan uw account gelinkt worden en indien hij of zij binnen 14 dagen een betaald account neemt wordt er 10% van het betaalde bedrag op uw balans bijgeschreven. U ontvangt van iedere verkoop een mail en kunt in het affiliates gedeelte alle kliks en verkopen inzien. Een unieke bezoeker is iemand die via een affiliate link op onze site komt maar mag niet de affiliate zelf zijn, valse accounts worden uitgesloten van betaling.

1 x per maand zullen wij het openstaande bedrag overmaken op de door U gekozen rekening (wij houden wel een minimumbedrag van 10 euro aan voor we tot uitbetaling overgaan).

Veel plezier met het werven.

Het Newsgrabber Sales Team

Dit bericht is ook beschikbaar in: Engels, Frans, Duits

Comments on this entry are closed.

EV SSL

|Algemene Voorwaarden | Disclaimer | AUP | Privacy Beleid | Notice and Take Down |